Stari G(r)ad protiv HDZ-a i SDP-a...
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Re: Osnovan forum mladih SDP-a
"Napaljen" sam ja protiv svih koji su mom narodu radili ili rade o glavi 
A HDZ nije?Stari G(r)ad je napisao/la:"Napaljen" sam ja protiv svih koji su mom narodu radili ili rade o glavi
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Pa zar u prethodnoj rečenici nisam obuhvatio sve? Ili ih treba pojedinačno crtati?
Je,,,donekle jasno ali stekao sam dojam da su za tebe SDP ...puno gori!Stari G(r)ad je napisao/la:Pa zar u prethodnoj rečenici nisam obuhvatio sve? Ili ih treba pojedinačno crtati?
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Možda izravno nisu gori, ali budući da su ideološki sljedbenici komunista koji su ubijali Hrvate, onda sigurno nisu i ne mogu biti čisti. Ako je onaj tko lopovu drži ljestve isti kao i lopov, onda je onaj tko štiti ubojice isti kao i ubojice.
Ovi iz SDP-a sraćkaju po ovima iz HDZ-a a nisu puno bolji od njih. I jedni i drugi su nas uništavali, tko više - tko manje, što ekonomski, što politički. Zato spadaju u istu kantu za smeće.
Evo pa pročitaj:
http://www.h-rast.hr/clanci/item/470-za ... traje.html
Ovi iz SDP-a sraćkaju po ovima iz HDZ-a a nisu puno bolji od njih. I jedni i drugi su nas uništavali, tko više - tko manje, što ekonomski, što politički. Zato spadaju u istu kantu za smeće.
Evo pa pročitaj:
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Naravno. Zato sam ja i naveo onu "hrpu smeća s ponekin cvijetom", samo ti izgleda ne znaš čitati metafore pa nisi shvatio. Morat ću ti ubuduće sve crtati.
Nisu ni ovi naši domaći HDZ-ovci loši, ali pripadaju lošem društvu, a znaš i sam onu narodnu: "s kim se družiš - takav si".
Zapravo, bilo koja "ruralna" politička opcija nema veliki značaj i utjecaj u vlasti koja se kroji i provodi u vrhu. Ovi okolo služe tome da plaćaju članarinu i tako osiguravaju sredstva i logistiku onima gore. Tu i tamo poneki "sposobniji" "omasti brk" ili "gurne ruku u pekmez", ali kad dođe "mak na konac" onda takvi prvi otputuju u "Remetinec Business Academy".
Nisu ni ovi naši domaći HDZ-ovci loši, ali pripadaju lošem društvu, a znaš i sam onu narodnu: "s kim se družiš - takav si".
Zapravo, bilo koja "ruralna" politička opcija nema veliki značaj i utjecaj u vlasti koja se kroji i provodi u vrhu. Ovi okolo služe tome da plaćaju članarinu i tako osiguravaju sredstva i logistiku onima gore. Tu i tamo poneki "sposobniji" "omasti brk" ili "gurne ruku u pekmez", ali kad dođe "mak na konac" onda takvi prvi otputuju u "Remetinec Business Academy".
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Ovdje je jedan poučan članak autora g. Hazlera koji je rodom Slunjanin a živi u Švicarskoj, o "djelima" onih koji su uzor današnjem SDP-u:
http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=112
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Re: Stari G(r)ad protiv HDZ-a i SDP-a..
Jura, možeš slobodno napisati da sam i protiv HDZ-a i svih ostalih koji su do sada vladali i vidi se gdje su nas doveli. Budući da u "našim" medijima plaćeni novinari "drukaju" protiv HDZ-a (ne branim HDZ !), moja malenkost se trudi učiniti malu ravnotežu ističući članke koji su protiv SDP-a.
Oni koji su zaljubljeni u SDP neka razmisle zašto su SDP-ovci protiv dolaska Pape i ne će ići na primanje njemu u čast koje se organizira na trgu koji nosi ime zločinca koji je utemeljio ideologiju na kojoj se temelji SDP. Uzdravlje
Oni koji su zaljubljeni u SDP neka razmisle zašto su SDP-ovci protiv dolaska Pape i ne će ići na primanje njemu u čast koje se organizira na trgu koji nosi ime zločinca koji je utemeljio ideologiju na kojoj se temelji SDP. Uzdravlje
Re: Stari G(r)ad protiv HDZ-a i SDP-a...
Stari G. gdje si ? 
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Duty calls - što bi rekli englezi, ili po domaći - imao sam puuuno posla.
Stari G(r)ad je napisao/la:Duty calls - što bi rekli englezi, ili po domaći - imao sam puuuno posla.
Već sam mislio da se Stari G(r)ad neće više ni javit, al ajd fala Bogu evo ga natrag 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.