Kaladont
Re: Kaladont
sAM ( u snijegu....)
emisAR
argumeNT
ako je OK onda nova rijec.....
kaKO (izgleda ima dosta snijega...)
ako je OK onda nova rijec.....
kaKO (izgleda ima dosta snijega...)
loŽA - mene opekla prije nekoliko

Loža može, ali ne ona na koju ti misliš
(kolika je kazna
)
žalAC
žalAC
Ne pitaj, bit će dobro ako bude 10 000 al mislim da će biti i više, gotov sam prijatelju, bankrotirat ću, imaš kakvog posla zame, igram loto, bingo i sve na sreću al do sad nisam nikad ništa dobio, samo batina kad sam se potukao
ima li kakav sponzor, znaš li kakvu sa ušteđevinom kakvom da bi se udala možda, nafali me malo nebi li se izvuka iz ovoga

Znajući tebe kad počneš kukati i muljati na sudu mislim da ćeš se izvući (ako ti je prvi put)
Eh moj đuro, ne prolazi ni to uvijek, ako bi to uspio onda bi te vodio na janjetinu 
Jedva čekambranko je napisao/la:Eh moj đuro, ne prolazi ni to uvijek, ako bi to uspio onda bi te vodio na janjetinu
onuDA
A joj, znaš da se po noći budim i mislim kako ću izmačat ovu godinu i kako ću proć sa tom kaznom, ako bi se izvuka bar sa manjom nekom i podnošljivom onda bi sigurno bilo i za počastit, evo sam stisa i štedim na svemu i svačemu, više i ne jedem u firmi nego nosim gablec od kuće dauštedim 20kuna a nažalost moram i dalje na ložu da uštedim 100 kuna po rezervaru a ako me opet ulove e onda ode Brane na štrik
datUM
datUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.