Pa rod su!branko je napisao/la:Ma nema ti Siniša pojma o Roki (Rokica su ga zvali), to je bio izgleda od Micine sestre sin ili tako nekako, probat ću ja preko jednih iz Samobora doznat nešto o njemu
Ili ne?
Pa rod su!branko je napisao/la:Ma nema ti Siniša pojma o Roki (Rokica su ga zvali), to je bio izgleda od Micine sestre sin ili tako nekako, probat ću ja preko jednih iz Samobora doznat nešto o njemu
Baš lako za shvatitibranko je napisao/la:Ma kakav rod, Siniša je Kosanović (po didu), a Mica je Glavan jer nije bila vjenčana sa Poldom a Poldin otac i Sinišin pradjed su od 2 brata djeca, dakle onaj Nikola što su ga ubili Srbi u kući 35.g. i Puba šuster, Sinišin pradjed su bratići. A Roko je sa Micine strane a ne Poldine.
Ma Jure je ka i ja,,voli zajebavati!Iako,,ozbiljno rečeno,,nisam skužio ni gurca!branko je napisao/la:Ašto se ti smiješ, to i nije pisano tebi nego palivatri, a on poznaje i Poldu i Micu a čuo je i za ostale koje spominjem
Brankec,,jesi li ti Poldu osobno upznao?branko je napisao/la:Ašto se ti smiješ, to i nije pisano tebi nego palivatri, a on poznaje i Poldu i Micu a čuo je i za ostale koje spominjem
Bo,,,onda neznam otkud i meni taj lik u sjećanju?Ako je 66-te umro,,ni ja ga nbih triba pamtit!Valjda sa groblja ili po pričama!branko je napisao/la:naravno da nisam jer je umro 1966, al evo ga na ovoj slici na početku ove teme, i opisano ko je ko, Polde stoji (brko) čini mi se prvi s desna
To su one Bosanske,,sitne kobilice!branko je napisao/la:Da, imao je 2 kobilice, ko onaj Ćetalj iz filma "Đekna još nije umrla, a kad će, nezna se"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.