Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
Sveti Ilija u Novoj Kršlji 20.07.2013.
Bilo je partizana koji sa terase (gostione) nisu sišli ni za vrijeme mise (Ive Bačić i Nine su dali lemoznu iz gostione a neki su i pušili gore, katolici naravno )
-
Najava događanja povodom blagdana Svete Jelene u Rakovici
E moj Đuro (a i ostali Rakovčani uključujući i mene kao stanovnika Općine Rakovice) ovo je jako čudno i tužno na neki način da se o tako važnom događaju čak prevažnom za jedno malo mjesto kao što je Rakovica a da niko ništa na ovom forumu ne priča o tome, ja uz najbolju volju nemam kad (hodočašće, mama po hitnoj pa u bolnicu, grah, šljive...) a drugi koda se ništa ne dešava, sad mi točno fali palivatra da malo potkuri sa bilo koje strane (a on bi najradije potkurio lomaču a na lomači zna se ko )
Misliš ti?
Ma ti si čovjek sa jako puno dobrih osobina,,ne treba te palit,dapače,bila bi to velika šteta!Mislim da si ljudima u našem kraju učinio puno dobra!
I mislim da si dobar čovjek,dapače,siguran sam u to!
Ali,,hebi ga,,meni nisi simpatičan!
Ma ti si čovjek sa jako puno dobrih osobina,,ne treba te palit,dapače,bila bi to velika šteta!Mislim da si ljudima u našem kraju učinio puno dobra!
I mislim da si dobar čovjek,dapače,siguran sam u to!
Ali,,hebi ga,,meni nisi simpatičan!
Vidio sam te na Krasnu i na procesiji u Rakovici pa očekujem da napišeš dojmove.
Evo prvi dojam je da je ovu fotografiju slikao Pecić (vješto me izbjegao )
A ovdje si se pokazao (sve sam slikao ja), ostatak slika sa vikend događanja na naslovnici www.rakovica.com
Ja sve gledo na televiziji al te nigdje ne vidjeh Branko.
Treba pogledati ko potpisuje režiju , ma bio sam skroz desno u hladu a tu nije bilo kamera pa zato
Bilo je odlično u sve dane. Dosta zbivanja za malo mjesto, a središnja svečanost, odnosno misa i 1700. obljetnica Milanskog edikta bit će velikim slovima upisana u povijest našeg malog općinskog središta.
Doduše, ne znam kako drugima, ali meni "Najbolji hrvatski tamburaši" nisu baš nešto, no tko će svima udovoljiti. Sve pet!
Doduše, ne znam kako drugima, ali meni "Najbolji hrvatski tamburaši" nisu baš nešto, no tko će svima udovoljiti. Sve pet!
A dobro, po kojoj je liniji Ljilja Vokić bila u Rakovici?
Hm, okupili se vjernici pa došla i ona kao praktična vjernica, neznam što bi drugo moglo bit.
Inače koliko sam mogapo primjetit ona je jedna od rijetkih koji nemaju putra na glavi (bar koliko ja znam) a i inače mi je baš OK oduvijek bila.
Inače koliko sam mogapo primjetit ona je jedna od rijetkih koji nemaju putra na glavi (bar koliko ja znam) a i inače mi je baš OK oduvijek bila.
Evo jedna poznate osobe u Rakovici nakon dugo godina (čovjek u tamnoplavoj košulji).Uslikao Josip Svetić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.