Raščlamba TV programa

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Odgovori
Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Raščlamba TV programa

Post Postao/la Stari G(r)ad » 10 svi 2011, 16:01

Hajde da vidimo što vam se čini zanimljivo na našem TV repertoaru?! Da ne ispadne da ja pišem samo o teškim i političkim temama.

Meni su zanimljivi dokumentarci, putopisi, "survival"-filmovi. Redovito pratim "Puls Hrvatske" koji ide ponedjeljkom na HTV1 oko 20:30.
Sad pratim Udavaču ili "Savršenu nevjestu" kako su to preveli biseri s 'Doma televizije' (The Bachelorette) koja ide subotom i nedjeljom na Doma TV oko 20:30. Zanimljiva mi je zbog toga što akteri putuju po svijetu, a proučavam malo sociološki taj fenomen ili zamisao kako da se cura uda pomoću medija. Prati li još netko ovo, pa da izmijenimo mišljenja?

Geronimo
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Re: Raščlamba TV programa

Post Postao/la Geronimo » 10 svi 2011, 23:17

Gledao sam samo jednu emisiju te "Nevjeste", nije možda loša. Ne mogu se sad baš na prvu sjetiti nekih drugih, ali recimo da mi je dosta zanimljivo gledati emisiju "Peti dan" (kad je dočekam) koja ide petkom kasno navečer, voditeljica Milana vuković-Runjić i gosti-komentatori Slaven Letica, Igor Zidić (predsjednik Matice Hrvatske), Maković (ne mogu se sad sjetiti imena, povjesničar umjetnosti) i onaj čini mi se neki Vuković iz Društva hrvatskih književnika. Tip emisije ono jednostavan, puste 2-3 priloga i onda to komentiraju, meni bude baš zanimljivo. Takav identičan tip emisije bio je i prije, voditelj bio novinar ili što već Branimir Profuk, zvala se "Emisija opće prakse". A i ona emisija što je prije bila na Novoj TV "U sridu" isto bila dobra, takav tip.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 11 svi 2011, 15:17

Ovaj zadnji se zove Velimir Visković. On je napisao zadnju književnu enciklopediju ili hrvatsku enciklopediju u kojoj je navodno traljavo i šturo obradio vrijeme Domovinskog rata, što ne začuđuje, budući da isti "zaudara" po komunističkoj petokraki, kao i Maković.
Ostala dvojica nisu savršeni, ali su po domoljublju daleko od navedene dvojice.

Geronimo
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la Geronimo » 13 svi 2011, 10:26

Je, je, Letica i Zidić vuku na desno (onako, ne previše ali solidno), a Maković i Visković malo "ljevlje".

Geronimo
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la Geronimo » 22 svi 2011, 22:11

Evo je Ema ispala, po drugi put.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 23 svi 2011, 06:01

Geronimo je napisao/la:Gledao sam samo jednu emisiju te "Nevjeste", nije možda loša. Ne mogu se sad baš na prvu sjetiti nekih drugih, ali recimo da mi je dosta zanimljivo gledati emisiju "Peti dan" (kad je dočekam) koja ide petkom kasno navečer, voditeljica Milana vuković-Runjić i gosti-komentatori Slaven Letica, Igor Zidić (predsjednik Matice Hrvatske), Maković (ne mogu se sad sjetiti imena, povjesničar umjetnosti) i onaj čini mi se neki Vuković iz Društva hrvatskih književnika. Tip emisije ono jednostavan, puste 2-3 priloga i onda to komentiraju, meni bude baš zanimljivo. Takav identičan tip emisije bio je i prije, voditelj bio novinar ili što već Branimir Profuk, zvala se "Emisija opće prakse". A i ona emisija što je prije bila na Novoj TV "U sridu" isto bila dobra, takav tip.
Solidna emisija ali voditeljica antipatična!
Mislim na izgled,,ne na inteligenciju!

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 24 svi 2011, 09:07

Sinoć u "Pulsu Hrvatske" je bila odlična tema. Obitelj. Krešimir Iličić iz Hrast-a je bio gost i najavio je alternativu ovom smeću koje vlada nama već 20 godina. Sad se samo trebamo moliti Bogu da ova tupa i glupa raja bude toliko prosvijetljena bar u trenutku glasanja i da odabere svoju budućnost i prosperitet, a ne da bude zamagljena sa 100 kuna i demagoškim pričama.

palivatra
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la palivatra » 24 svi 2011, 13:46

Stari G(r)ad je napisao/la:Sinoć u "Pulsu Hrvatske" je bila odlična tema. Obitelj. Krešimir Iličić iz Hrast-a je bio gost i najavio je alternativu ovom smeću koje vlada nama već 20 godina. Sad se samo trebamo moliti Bogu da ova tupa i glupa raja bude toliko prosvijetljena bar u trenutku glasanja i da odabere svoju budućnost i prosperitet, a ne da bude zamagljena sa 100 kuna i demagoškim pričama.
EU-sad! :--b

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 25 svi 2011, 09:31

Na britanskoj agentskoj TV "Nova TV" se stalno "druka" kako je Srbija privredno jača od Hrvatske. Evo jednog članka koji raščlanjuje tu temu:
:arrow: http://hakave.org/index.php?option=com_ ... Itemid=161

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.