Čišćenje snjega

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
Odgovori
pat_nick
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Re: Čišćenje snjega

Post Postao/la pat_nick » 13 pro 2013, 18:06

Ma "stoka i nered"!(nekad neki sastav kog nisam slušao)!
BTW jesi li čuo da se taj"stoka" obratio?Postao vjernik u komuni za ovisnike!I Simona Gotovac!I Blanka Vlašić!Čuda se događaju!
No da se vratimo na ovo,,zar itko normalan može misliti da će se itko bolje brinuti o groblju od tebe?Koji si to radio iz ljubavi prema svom narodu,najčešće volonterski?

branko
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la branko » 14 pro 2013, 18:27

Joj Palivatro (pardon Patniče) prijatelju moj sad bi te poljubio kad tako lipo kažeš, ma ko može bolje radit u groblju od mene koji se obučem kad vidim ispred kuće da nisu gore uipalili svjetla i ja se obujem i obučem pa odem gore i upalim reflektore pa drugo jutro odem i obrežem svjeće, promjenim stijen na dušicama, odem poslije sprovoda pa ugasim grijanje da se ne grije bez veze i troši struja... a da i ne pričam sve ostalo što radim u groblju al što ćeš moj prijatelju, to ti danas u Hrvatskoj sve nešto čudno tako da čovjek poželi otići negdje gdje neće ni na televiziji vidjet ni čut ime Hrvatska :cry:

pat_nick
Hvatač zaleta
Hvatač zaleta

Post Postao/la pat_nick » 19 pro 2013, 12:43

Stari bi rekli"Vidi Bog!"
Ja sam zbunjen,a opet i nisam začuđen!U kakvoj to mi zemlji živimo?Da idemo na referendum što je brak!Pa valjda je jasno,što je!Da smo dužni toliko ,da se neće moći vratiti u 10 generacija!A tako lipa zemlja!Da posla nema pa nam mladi ljudi bježe van a natalitet nam je ionako katastrofa!BTW pogledaj ovo:http://www.portaloko.hr/clanak/video-ni ... m/0/54795/

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.