Facebook

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Facebook

Post Postao/la lipovcan » 08 ožu 2009, 17:13

Ajmo malo o facebooku...
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: Facebook

Post Postao/la ryan » 08 ožu 2009, 17:58

lipovcan je napisao/la:Ajmo malo o facebooku...
Malo ovisna.Ma zapravo nisam uopće ovisna,ali volim škicnuti što se događa. :wink:

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 09 ožu 2009, 23:39

Belosvjetska urota, znaju sve o vama i najlakši način za prikupljanje podataka o svemu i svačemu. :mrgreen:

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 10 ožu 2009, 12:25

Ja sam se ponovo cuo sa ljudima koje nisam 15 godina vidio!

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 11 ožu 2009, 13:51

Jurica je napisao/la:
Belosvjetska urota, znaju sve o vama i najlakši način za prikupljanje podataka o svemu i svačemu. :mrgreen:

Kae?Paranoja? :mrgreen: :mrgreen: teorija zavjere? :lol:

o.k.,a što me briga...nećeš ti što o meni imaju što pametno prikupiti...

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 11 ožu 2009, 18:34

ryan je napisao/la:
Jurica je napisao/la:

Kae?Paranoja? :mrgreen: :mrgreen: teorija zavjere? :lol:

o.k.,a što me briga...nećeš ti što o meni imaju što pametno prikupiti...

:lol: Kako bi nazva telefonski imenik! Tamo imas cak i adresu stanovanja! :lol: Dal koga zanima moj OIB!!! LOOOL

seliste
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la seliste » 27 ožu 2009, 09:32

za sve koji toga nisu svjesni, korištenjem facebooka dajete sve podatke o sebi na internet, to je dostupno svima (bez obzira što vam netko nije prijatelj, ima puno raznih načina da se dođe do profila)... dakle, svatko koga to zanima može saznati kako izgledate, s kim se družite, čime se bavite... sve. Po meni je to veoma riskantno...

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 27 ožu 2009, 15:17

seliste je napisao/la:za sve koji toga nisu svjesni, korištenjem facebooka dajete sve podatke o sebi na internet, to je dostupno svima (bez obzira što vam netko nije prijatelj, ima puno raznih načina da se dođe do profila)... dakle, svatko koga to zanima može saznati kako izgledate, s kim se družite, čime se bavite... sve. Po meni je to veoma riskantno...

Ma zaboli me uvce...pa nisam ja niti ratni zločinac,niti mafijaš,niti...itd.!
Ako netko ima tolike voajerske sklonosti da kopa po mome profilu proučavajući jesam li ja nekome poslala virtualnu tekilu ,neka čovjek kopa...! 8)

seliste
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la seliste » 27 ožu 2009, 23:09

ryan je napisao/la:
seliste je napisao/la:za sve koji toga nisu svjesni, korištenjem facebooka dajete sve podatke o sebi na internet, to je dostupno svima (bez obzira što vam netko nije prijatelj, ima puno raznih načina da se dođe do profila)... dakle, svatko koga to zanima može saznati kako izgledate, s kim se družite, čime se bavite... sve. Po meni je to veoma riskantno...

Ako netko ima tolike voajerske sklonosti da kopa po mome profilu proučavajući jesam li ja nekome poslala virtualnu tekilu ,neka čovjek kopa...! 8)

Nazalost nemoras danas biti niti zlocinac, niti mafijas ili bilo sto drugo da netko zloporabi podatke sa facebooka. Recimo, sve više djece ima profil na facebooku ili sličnim servisima, što ih automatski čini metama za pedofile i druge bolesnike. Poznato je da Facebook stvara ovisnost, a jedan od razloga tome je i to što nemožeš lako i brzo obrisati profil (moraš proći probni rok od 14 dana). Kad i obrišeš profil tvoje slike koje su postavili tvoji prijatelji i dalje ostaju dostupne. Dalje, velika većina modernih poslodavaca provjerava što njihovi zaposlenici rade na internetu, tako je nedavno jedna žena ostala bez posla zato što je napisala u status poruci da joj je dosadno na poslu. U zadnje vrijeme vidimo da se i hrvatska policija polako priključuje na internet, pa u skoroj budućnosti možemo očekivati kažnjavanje onih maloljetnika (odnosno njihovih roditelja) koji na Facebook stavljaju svoje slike u alkoholiziranom stanju. Osim svega navedenog, zna se i za slučajeve rastave brakova, krađe identiteta itd...
Uh, sad tek vidim koliko sam toga napisao... Ne želim ispasti kao idiot koji se protivi svemu novom, ali doza opreza s Facebookom neće nikome naškoditi. :D

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 27 ožu 2009, 23:44

seliste je napisao/la:
ryan je napisao/la:

Nazalost nemoras danas biti niti zlocinac, niti mafijas ili bilo sto drugo da netko zloporabi podatke sa facebooka. Recimo, sve više djece ima profil na facebooku ili sličnim servisima, što ih automatski čini metama za pedofile i druge bolesnike. Poznato je da Facebook stvara ovisnost, a jedan od razloga tome je i to što nemožeš lako i brzo obrisati profil (moraš proći probni rok od 14 dana). Kad i obrišeš profil tvoje slike koje su postavili tvoji prijatelji i dalje ostaju dostupne. Dalje, velika većina modernih poslodavaca provjerava što njihovi zaposlenici rade na internetu, tako je nedavno jedna žena ostala bez posla zato što je napisala u status poruci da joj je dosadno na poslu. U zadnje vrijeme vidimo da se i hrvatska policija polako priključuje na internet, pa u skoroj budućnosti možemo očekivati kažnjavanje onih maloljetnika (odnosno njihovih roditelja) koji na Facebook stavljaju svoje slike u alkoholiziranom stanju. Osim svega navedenog, zna se i za slučajeve rastave brakova, krađe identiteta itd...
Uh, sad tek vidim koliko sam toga napisao... Ne želim ispasti kao idiot koji se protivi svemu novom, ali doza opreza s Facebookom neće nikome naškoditi. :D

Sam ti je internet po sebi jedan rizik, a facebook je samo kapljica u moru! Pa covijek nebi smio izaci iz kuce kad bi na sve gleda! Ali osobno pazim sta pisem!

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 28 ožu 2009, 14:40

selište,slažem se s tobom što se djece tiče.No opet,što bi lipovčan rekao facebook je kapljica u moru.Pa čitav intenet je"kužan"!youtube recimo...što sve djeca ne snimaju da bi stavila na youtube.Mlate se,maltretiraju,...
Dakle...facebook je samo djelić,u koji se sami uključujemo,a opet big brother te vidi svejedno.Kakogod...bolest... :roll:

seliste
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la seliste » 28 ožu 2009, 17:32

slažem se. Treba biti napredan, ali i oprezan.

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 28 ožu 2009, 23:15

...neprijatelj nikad nespava!!!

seliste
Ozbiljan forumaš
Ozbiljan forumaš

Post Postao/la seliste » 06 tra 2009, 23:42

unutarnji i vanjski.... :lol:

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 24 tra 2009, 14:08

... i ima rogove! :evil: :twisted: :evil: :twisted: BUUUUUUUUU

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.