Kad ćeš nam reći parove pa da i mi dobijemo kakvu lovudrago je napisao/la:jer sam dobio na kladi hrpu love
Drago i vjera
Ma to je lako,,,treba igrati par parova , 3-5 i to na teške favorite i jake klubove!Jurica je napisao/la:Kad ćeš nam reći parove pa da i mi dobijemo kakvu lovudrago je napisao/la:jer sam dobio na kladi hrpu love![]()
A onda kad nešto dobiješ(pa sto kn. je ok- obično svi igraju tako da natežu da bi dobili tisuće pa popuše) i kad igraš njihovom lovom , onda više gurneš!
Ja gurnuo 250 na 12 i ušlo.50 000
Dobra molitva!ursel je napisao/la:OK.
Gospodine, dao si mi noc za odmor i san.
Neka u mojim budnim trenucima nikada ne zaboravim tvoju dobrotu.
Pouci me da tvoj blagoslov dijelim s drugima.
Bok
Ajmo se ja i ti (vidim da si osoba koja ima Duha Svetog)moliti za naš kraj!
Vidim odavno da tamo vlada duhovna tama!
Da ti priznam nešto,,,molim se već godinama da tamo Bog pošalje svećenike pune Duha Svetog.Pa da potakne taj narod na živu vjeru,da ih približi Bogu!
To nije bio Bogović a nisu ni sadašnji svećenici u Drežniku i Rakovici.Znam ih obadva i nisu ostavili neki dojam na mene!
Kad bi barem došao neki kao pater Zvjezdan Linić!Ili Tomislav Ivančić!
Dakle,molitva za naš narod!
Prva kršćanska zajednica
(42) Bijahu postojani u nauku apostolskom, u zajedništvu, lomljenju kruha i molitvama. (43) Strahopoštovanje obuzimaše svaku dušu: apostoli su činili mnoga čudesa i znamenja. (44) Svi koji prigrliše vjeru bijahu združeni i sve im bijaše zajedničko. (45) Sva bi imanja i dobra prodali porazdijelili svima kako bi tko trebao. (46) Svaki bi dan jednodušno i postojano hrlili u Hram, u kućama bi lomili kruh te u radosti i prostodušnosti srca zajednički uzimali hranu (47) hvaleći Boga i uživajući naklonost svega naroda. Gospodin je pak danomice zajednici pridruživao spasenike.
1)Nauk Apostolski = učili su od Apostola svekodnevno što je Isus činio i učio ,jer oni su bili 3 g. njegovi učenici!
2)Zajedništvo = družili su se,zajedno molili,pomagali,razgovarali o Bogu Stvoritelju i Isusu Spasitelju,izmjenjivali iskustva o djelovanju Duha Svetog među njima!
3)Lomili su običan kruh i djelili ga međusobno (nije to bila oblikovana euharistija kao danas) i sjećali se da je on onaj kruh(Isus) koji je za njih lomljen i koji im život daje!
4)Molili su se stalno,,,nisu to bile naučene molitve nego su pred Bogom otvarali dušu!Bile su to molitve zahvalnosti Bogu za sve što je za njih učinio,prošnje(tražili su Božje vodstvo i zaštitu te molili za vlastite potrebe glede zdravlja i egzistencije),
veličali su Boga i njegovo djelo,zahvaljivali za Njegovu ljubav!
5)Događala su se čudesna ozdravljenja bolesnih po njihovim molitvama!Zato su prema njima i oni koji nisu još postali članovi crkve osjećali strahopoštovanje!
6)Nisu materijalna dobra smatrali svojima nego su ih djelili međusobno!
7)Crkva je svakodnevno rasla u kvantiteti i kvaliteti!
Što mislite o takvoj crkvi?
(42) Bijahu postojani u nauku apostolskom, u zajedništvu, lomljenju kruha i molitvama. (43) Strahopoštovanje obuzimaše svaku dušu: apostoli su činili mnoga čudesa i znamenja. (44) Svi koji prigrliše vjeru bijahu združeni i sve im bijaše zajedničko. (45) Sva bi imanja i dobra prodali porazdijelili svima kako bi tko trebao. (46) Svaki bi dan jednodušno i postojano hrlili u Hram, u kućama bi lomili kruh te u radosti i prostodušnosti srca zajednički uzimali hranu (47) hvaleći Boga i uživajući naklonost svega naroda. Gospodin je pak danomice zajednici pridruživao spasenike.
1)Nauk Apostolski = učili su od Apostola svekodnevno što je Isus činio i učio ,jer oni su bili 3 g. njegovi učenici!
2)Zajedništvo = družili su se,zajedno molili,pomagali,razgovarali o Bogu Stvoritelju i Isusu Spasitelju,izmjenjivali iskustva o djelovanju Duha Svetog među njima!
3)Lomili su običan kruh i djelili ga međusobno (nije to bila oblikovana euharistija kao danas) i sjećali se da je on onaj kruh(Isus) koji je za njih lomljen i koji im život daje!
4)Molili su se stalno,,,nisu to bile naučene molitve nego su pred Bogom otvarali dušu!Bile su to molitve zahvalnosti Bogu za sve što je za njih učinio,prošnje(tražili su Božje vodstvo i zaštitu te molili za vlastite potrebe glede zdravlja i egzistencije),
veličali su Boga i njegovo djelo,zahvaljivali za Njegovu ljubav!
5)Događala su se čudesna ozdravljenja bolesnih po njihovim molitvama!Zato su prema njima i oni koji nisu još postali članovi crkve osjećali strahopoštovanje!
6)Nisu materijalna dobra smatrali svojima nego su ih djelili međusobno!
7)Crkva je svakodnevno rasla u kvantiteti i kvaliteti!
Što mislite o takvoj crkvi?
A evo,,,prijatelju,,našima je valjda jedino važno"Use,,,nase i podase!"ursel je napisao/la:Drago- nekako si "USAMLJEN" nema puno komentara....
Vjera je kraljevstvo Bozje bez vidljiva oblika.
Vjera spasava svakoga tko vjeruje.....
A starost dođe,,,i sve to briše!
Podase nemožeš više(moš jedino pišat podase)
Nase,,,a baš te i nije briga kad dođeš u neke godine što ćeš obući!
A i use ,,neide brate,,nimaš apetita,,nimaš zube rode,,,pa samo juhice!
drago je napisao/la:A evo,,,prijatelju,,našima je valjda jedino važno"Use,,,nase i podase!"ursel je napisao/la:Drago- nekako si "USAMLJEN" nema puno komentara....
Vjera je kraljevstvo Bozje bez vidljiva oblika.
Vjera spasava svakoga tko vjeruje.....
A starost dođe,,,i sve to briše!
Podase nemožeš više(moš jedino pišat podase)
Nase,,,a baš te i nije briga kad dođeš u neke godine što ćeš obući!
A i use ,,neide brate,,nimaš apetita,,nimaš zube rode,,,pa samo juhice!
Valjda ću nekog nasmijat!
"Lipi moj",,,Lipovčanu!(ovo lipi je Dalmatinski)lipovcan je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Čuj dobar vic!
Pita unuk dedu,,,"Koja je razlika između virtualnog i stvarnog?"
"Odi pitaj mamu bili dala crncu za milijun Eura?"
-"Pa nemogu Djede,,,neugodno mi je!"
"-Odi pitaj,,,reci da te ja šaljem!"
Mali ode ,pita, i vrati se!
"Što ti reče?"
-"Ma rekla je da bi ,,,a kad je tata čujo,,,veli da bi i on da za milijun Eura!"
"_E vidiš dite,,,virtalno imamo 2 milijuna Eura i pedera i kurvu u kući!"
-"A u stvarnosti imamo 160 kn"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.