Bog Lipovcanu i nemoj da se ljutis to ja samo provocira da bi se vise javljalo:a film sam vise puta gledao a i dozivijo uzivo cijelo vrijeme rata i u Lipovaci sam skoro izgubijo moju ludu glavu KAD JE POGINO KRIZMANIC IZ SMOLJANCA jebi ga takav je zivot nas umjetnikalipovcan je napisao/la:STFUTITO je napisao/la:Pozdrav svima ma i nije bilo tako strasno kao danas a sto bi ti thtjeo nije ti bilo mozda dobro u vrijeme komunizmadrago je napisao/la: Strašnija je bila stvarnost!
Na filmu je toga malo!
PS
Pogledaj film!
Život u izbjeglištvu!Prognani!
- Lipovcanka
- Vidi maloga

Gospodine Drago, znam ja jako dobro kakva je bila stvarnost!!!! Kad smo bjezali od kuce preko polja a granate nam padale iza leda dok su ih bacali s Lipovace, pa skrivanje po sumama itd.A najgore kad su nam javili da mi nema tate , bratica i jos nekih susjeda te da su vjerovatno mrtvi. Pa zivi tako dva mjeseca i iscekuj svaki dan da ti netko javi da je ziv. Hvala dragom Bogu i docekali smo taj dan, tata je ziv!!!
-
lipovcan
- Pisac meraklija

- Kontakt:
Ma nije da se ljutim ali nekima to nije za salu! Inace slobodno provociraj samo na neku drugu temu. Mozda bi tko zivnuo na ovom forumu. Pozdrav!!!TITO je napisao/la:Bog Lipovcanu i nemoj da se ljutis to ja samo provocira da bi se vise javljalo:a film sam vise puta gledao a i dozivijo uzivo cijelo vrijeme rata i u Lipovaci sam skoro izgubijo moju ludu glavu KAD JE POGINO KRIZMANIC IZ SMOLJANCA jebi ga takav je zivot nas umjetnikalipovcan je napisao/la:STFUTITO je napisao/la:Pozdrav svima ma i nije bilo tako strasno kao danas a sto bi ti thtjeo nije ti bilo mozda dobro u vrijeme komunizma
PS
Pogledaj film!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!
Pozdrav svim Ličanima i Ličankama uz pjesme
http://krznaric.net/photoalbum/thumbnails.php?album=9
Pivaj Liko,,,moja diko!
Vodimo ljubav a ne rat!
http://krznaric.net/photoalbum/thumbnails.php?album=9
Pivaj Liko,,,moja diko!
Vodimo ljubav a ne rat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.