Prejakobranko je napisao/la:Joj da si me vidio danas, srela me u čekaonici neka što pleše s nama u KUD-u, pa se začudi, što je meni, pa kako ću u Njemačku a na štaki, a ova druga zna sve pa gura u nju da šuti, i dobro, dobio još mjesec dana, i još mi doktorca pomagala da siđem niz stepenice, a ja mislim, fala dragom Bogu da ima tako dobrih ljudi koji hoće pomoć bolesnicima![]()
Najave i komentari raznih događanja
Re: Najave i komentari raznih događanja
Daj muči molim te, prema onima koji beru 7 - 8 tisuća kuna penzije a kobli bi rep iščupali dok u životu nemaju mjesec dana staža i nisu podigli ništa teže od tacne ili žlice, ja sam mala beba i još uvjek se uzdržavam sa svojih deset prstiju i sa time se ponosim, bože zdravlja, još da me ti pustiš, bilo bi svima bolje 
Jel 'ko gledao večeras na HRT1 kulinarski show Mirka Fodora "U istom loncu"? Ja prebacio već na kraju, bila su i ova dva mlađa momka iz Plitvičkih bećara, Malkoč i Turkalj ako se ne varam, samo oni nisu ku(v)ali.
Gledao sam ja, to su Plitvički Bećari išli sa ovim dečkima iz Korenice iz udruge "KRMCI" moš mislit koja udruga, alaj im šipak, neznam kakvi im je statut a Mirko Malkoč je nešto pričao o toj udruzi, jako dobro je to rekao i spomenuo vezu između Korduna i like odnosno navezanost Drežničko Rakovačkog kraja na Liku i Plitvicesvaka mu je na mjestu, samo bolje nebi htio vidjet kako izgledaju okupljanja krmaka, ha ha ha, ko je gledao mogao je vidjet da je bio i Luka Hodak i učiteljice iz Korenice, druge nisam prepoznao, sve u svemu bilo ih je lijepo vidjet i jako lijepo su i u ovoj prigodi predstavili svoj kraj, čestitam 
Što nisi došao, rješavala su se i tekuća pitanjabranko je napisao/la:Da al besplatna zabava za pučanstvosa kobasicama i kuvanim vinom , baš bi dobro došla
Koga zanimaju slike neka pogleda na početnoj stranici www.rakovica.com
Bilo mi dugo čekat, trebalo je bit u 2 ko i svake godine, pa ko dođe dođe, ja oša na kupanje u Topusko 
Dobro si me podsjetio, ja skroz zaboravio
Jurica je napisao/la:Dobro si me podsjetio, ja skroz zaboravio
Kako to možeš zaboraviti?
Pojma nemam, cijeli tjedan mislio na to i skoro zaboravio 
Baš gledam kako Branko lagano poskakuje u kolcu

Baš gledam kako Branko lagano poskakuje u kolcu
Ma izbjegavao me namjerno ha ha ha 
branko je napisao/la:Ma izbjegavao me namjerno ha ha ha
I meni se čini!Malkoč ko' Žak Houdek na tv-u skoro svaki dan
Budeš kad stavim videoryan je napisao/la:ja brankeca nisam uopće vidjela!...
Jurica je napisao/la:Budeš kad stavim videoryan je napisao/la:ja brankeca nisam uopće vidjela!...
Meni se čini da je ta emisija postala izlika da B-zvijezde hrvatske estrade dođu do koje kune iz HRTovog proračuna. Mislim, kako drugačije objasniti neke davno zaboravljene pjevače koji nemaju nikakve veze s Slunjskim krajem? Bilo bi bolje da su napravili jednu emisiju sa samo domaćim sadržajima, ovako je nastao neki bućkuriš.
Inače, svaka čast pjevačima i KUDu iz Rakovice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.