Kaladont
Re: Kaladont
karameLA
ryanko budi ljubazna pa nam pojasni što je to LAKAJ? 
lakaji su oni koji su dvorili kod stola pod objedom (za svakim kod stola stajao je lakaj s tanjurom) u carskim dvorima!branko je napisao/la:ryanko budi ljubazna pa nam pojasni što je to LAKAJ?
Nisam siguran jeli to naša riječ?
Ako je idemo dalje
ajME
koliko znam to je LAKEJ a ne LAKAJ 
slažem se, ne može lakajbranko je napisao/la:koliko znam to je LAKEJ a ne LAKAJ
Prije nego što je kralj napustio odaju, mladić se ponovno tek toliko sabrao da je suzdržljivim glasom mogao reći: 'Ali ja vas uopće ne poznajem.' Kralj se na to nije obazirao. Glasnije, odvažnije vikao je mladić: 'Ali što ja zapravo trebam učiniti?' Ušao je lakaj, poklonio se pred njim i odveo ga sa prijestolja. Ubrzo nakon toga mladić je već bio vani na podnevnom suncu. Razmišljajući o čudnim stvarima koje su se dogodile, polako se vraćao svojoj kući. Stigavši kući ispripovijedio je svojim roditeljima sve što se dogodilo. Oni su bili veoma radosni što je njihov sin bio primljen kod kralja i s njim govorio. Proširili su vijest o tome među svojim rođacima, prijateljima i susjedima. Sin je međutim neprestano mislio na svoju zadaću. Bilo da je radio u polju ili počivao, neprestano ga je progonila misao na kralja i njegovu zapovijed.Jurica je napisao/la:slažem se, ne može lakajbranko je napisao/la:koliko znam to je LAKEJ a ne LAKAJ
http://trosjed.net.hr/ekipa/filippoblu/blog/6522450/
Blogovi kao izvor vjerodostojnih informacija nisu niti najmanje prihvatljivi.palivatra je napisao/la:Glasnije, odvažnije vikao je mladić: 'Ali što ja zapravo trebam učiniti?' Ušao je lakaj
http://trosjed.net.hr/ekipa/filippoblu/blog/6522450/
Jurica je napisao/la:slažem se, ne može lakajbranko je napisao/la:koliko znam to je LAKEJ a ne LAKAJ
Jel' vi to mene dižete na foru?Kako uopće možete posumnjati u ispravnost ove,tj.moje riječi?
btw,palivatra hvala!
a što se zapeli za tog lakeja
, ajd nek vam bude
ajAM
ajAM
nek reče ko što hoće al ja i dalje ostajeme da je ispravno LAKEJ, al ajd zbog mira u kući nek ostane kad Jure tako kaže (bolje nego se sa ženskom uvatit u svađu
)
amatER
amatER
može i lakej i lakaj
erekciJA

erekciJA
ryanko koji je tebi vrag
jAD
jAD
aditIV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.