mjesni odbori

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 14 lip 2008, 12:08

goe je napisao/la:ruhige
Kako dalje sa tim izborima u Drezniku? Dali ima kakve reakcije od tz.obicnih zitelja ?
Sta su ostale stranke prespavale? ILI JE NEKAKVA TRGOVINA U mjenjau
boja , sada malo Crveno umjesto Crnih ili ili ?
cao
PS. Intresira me tvoje misljenje
Nema se tu puno reći. Na izborima za mjesne odbore biralo se između dvije liste, lista HDZ-a i lista SDP-a koji je progutao HSS i zajedno su imali jednu listu, dok je HSP prespavao. U Rakovici, Selištu, Čatrnji, kršlji podijedio je HDZ, dok je u Drežniku pobijrdio SDP. Općinska vlast (HDZ )najviše novca ulaže u gospodarske zone na potezu od Grabovca do Drežnika tj. na područje Mjesnog odbora Drežnik, kao i kanalizacija koja se zasad smiješi jedino na području tog dijela općine, i kao rezultat takvog ulaganja Drežničani biraju SDP. Vjerujem u daljni razvitak Općine.
krivoja

ursel
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ursel » 29 lip 2008, 07:46

ruhig
vidi vidi ipak SDP. nesto radi za taj kraj., ali me zaista cudi da u jednom kONZERVATIVNOM Drezniku SDP- pobjeduje tu ima ipak pozitivnih
pomicanja, ljudi se probudili, nemozez zivjeti samo Patroizma mora se i nesto raditi -- mozda je HDZ--malo prevrsil sa svojim tz.Domoljubljem
bez perspektive.

Pozdrav

ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 29 lip 2008, 16:44

ursel je napisao/la:ruhig
vidi vidi ipak SDP. nesto radi za taj kraj., ali me zaista cudi da u jednom kONZERVATIVNOM Drezniku SDP- pobjeduje tu ima ipak pozitivnih
pomicanja, ljudi se probudili, nemozez zivjeti samo Patroizma mora se i nesto raditi -- mozda je HDZ--malo prevrsil sa svojim tz.Domoljubljem
bez perspektive.

Pozdrav
MOŽDA zaključuješ paušalno
Danas je općina Rakovica jedna svjetlija točka u KA županiji( visina proračuna, broj i vrijednost projekata u realizaciji) Ako te nešto interesira u vezi nekog projekta, Pitaj!. Popnoviću da ovakve paušalne ocjene bez pravih podataka idu u svrhu sve većih podjela u zajednici.

Pozdrav Švici
krivoja

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.