PS. prijatelju kazi gdje ti je tvoja "Mahala"
Kaladont
Re: Kaladont
jAO
Koja mahala
aoriST
aoriST
Eh branco ovo je sigurno ostalo iza onih Bosanaca sta su sa svojim Konjimabranko je napisao/la:rabadžiJA
drva vukli iz Sume........
Rabadzija i njegova Mahala
steNA
Hm, baš me zanima od koga je ostala tvoja STENA
valivpeRO
valivpeRO
mislio si Nalivperobranko je napisao/la:Hm, baš me zanima od koga je ostala tvoja STENA![]()
![]()
![]()
od mog pok. djeda "djeco nenslanjajte se na Stenu " (Stjena)
valivpeRO
roDA
Naravno da sam mislio na Nalivpreo ili po domaću nalipero
e a otkud didu to STENA kad je to čisti Srbizam, naravno da je došlo naročito nakon 1918. kad su Srbi htjeli sve posrbiti pa je tako u prvoj Jugoslaviji i poslije u JNA, službeni jezik bio Srpski, znam primjer kad je vodnik stažista izgubio čin i dokopao se vražjeg posla jer nije htio reći NALEVO nego je govorio NALIJEVO, 100 puta je bio: Ostav zbog komande, a onda je pozvan u komandu dali ga na vojni sud, oduzeli čin i nekud je otišao u prekomandu, neznam što je poslije bilo s njim, uglavnom je izveden na binu na pisti pred 3000 vojnika (u Prištini sam služio) i čitana mu je presuda da svi čuju za primjer

e a otkud didu to STENA kad je to čisti Srbizam, naravno da je došlo naročito nakon 1918. kad su Srbi htjeli sve posrbiti pa je tako u prvoj Jugoslaviji i poslije u JNA, službeni jezik bio Srpski, znam primjer kad je vodnik stažista izgubio čin i dokopao se vražjeg posla jer nije htio reći NALEVO nego je govorio NALIJEVO, 100 puta je bio: Ostav zbog komande, a onda je pozvan u komandu dali ga na vojni sud, oduzeli čin i nekud je otišao u prekomandu, neznam što je poslije bilo s njim, uglavnom je izveden na binu na pisti pred 3000 vojnika (u Prištini sam služio) i čitana mu je presuda da svi čuju za primjer
valivpeRO[/quote]
mislio si Nalivpero
napisao si vidi gore zato sam pitala
mislio si Nalivpero
napisao si vidi gore zato sam pitala
radijatOR
ljepiLO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.