Sretan imendan šefu Jurici
Sretan imendan šefu Jurici
Sretan imendan i sve najbolje za uskršnje blagdane želim šefu Jurici.
Re: Sretan imendan šefu Jurici
Hvala majstore, također svima ostalima sretan Uskrs

Evo direktore i ja se pridružujem čestitkama i lijepim željama za Imendan, da te Bog i Sveti Imenjak tvoj požive u zdravlju i sačuvaju od problema na poslu i da provodiš miran i spokojan život na radost i korist svima nama 
Alaj si ga nakitio bolje nego ciganka na bihaćkom mostu.
Hvala
Hvala
Pa nisi ti meni mačije blizne, nego direktor i šef, pravedan, kh kh, i strog, batina i bogJurica je napisao/la:Alaj si ga nakitio bolje nego ciganka na bihaćkom mostu.
Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=ja3CIu1M ... re=relatedJurica je napisao/la:Alaj si ga nakitio bolje nego ciganka na bihaćkom mostu.
Hvala
Pa nije li danas to?
Sretan Đurđevdan Jure!
Jure je svoj proslavio(doduše sam
) a danas slave oni koji kasne 13 dana iza svetaca

Ma dobro,,to su naša kršćanska braća!branko je napisao/la:Jure je svoj proslavio(doduše sam) a danas slave oni koji kasne 13 dana iza svetaca
![]()
![]()
Vidiš,,i Uskrs smo zajedno slavili(možda ne zajedno ali istovremeno da!)
Oni su
Jure ilitiga Đurađ slavi dvaput!
ma slavi šipak, ne slavi ni jedanput, na Jurjevu se sakrio i otišao sam u Lađevac, tek kad se vratio rekao nam je di je bio, škrtica 
Ma ne zamjeri mu,,čovjek štedi,,planira se uskoro ženit!branko je napisao/la:ma slavi šipak, ne slavi ni jedanput, na Jurjevu se sakrio i otišao sam u Lađevac, tek kad se vratio rekao nam je di je bio, škrtica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.