Licemjerje birokrata EU-ropske unije

Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
Odgovori
Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Licemjerje birokrata EU-ropske unije

Post Postao/la Stari G(r)ad » 03 svi 2011, 09:30

U ovom članku je lijepo opisano kako vampiri reagiraju kad im se pred nos stavi bijeli luk i glogov kolac: :arrow: http://hakave.org/index.php?option=com_ ... Itemid=151

Ovo je još jedan članak koji dotiče istu temu, ali se osvrće i na ulogu cajki i harmonike na hrvatskim prostorima, pa ga toplo preporučam: :arrow: http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=85

Ovo je pak vrhunac ludila: :arrow: http://hrsvijet.net/index.php?option=co ... Itemid=120

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Licemjerje birokrata EU-ropske unije

Post Postao/la Jurica » 03 svi 2011, 16:00

Stari G(r)ad je napisao/la:Ovo je još jedan članak koji dotiče istu temu, ali se osvrće i na ulogu cajki i harmonike na hrvatskim prostorima, pa ga toplo preporučam: :arrow: http://hakave.org/index.php?option=com_ ... &Itemid=85
Ovaj čiča je otišao na kvasinu kako bi rekli Dalmatinci. Ne mogu vjerovati da neko puši ovakve baljezgarije. Ne postoji niti jedna zemlja na svijetu protiv koje ima toliko urota kao protiv Hrvatske. Nesposobnost i nerad jedina je urota protiv nas.
Stari G(r)ad je napisao/la:Ovo je pak vrhunac ludila: :arrow: http://hrsvijet.net/index.php?option=co ... Itemid=120
Gluposti koje mogu pričati i prodavati "zeleni" su beskonačne. Peticije koje se potpisuju na Internetu vrijede manje od wc papira što dovoljno govori o njihovoj ozbiljnosti. Sa stavom o farmaceutskim kompanijama se slažem, danas za sve ima lijek, a sad da li pomaže ili proizvodi još štetnije nuspojave nitko ništa ne može reći.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 03 svi 2011, 16:52

Jurica je napisao/la:...Sa stavom o farmaceutskim kompanijama se slažem, danas za sve ima lijek, a sad da li pomaže ili proizvodi još štetnije nuspojave nitko ništa ne može reći.
Može reći, ali kad i kaže onda to neki proglase urotom, a urota je u stvari ono što te kompanije rade ljudima samo da bi došle do love. Radi se o klasičnoj "zamjeni teza", kako se to danas popularno kaže, ili da pojasnim onima koji ne razumiju: poševiš susjedovu ženu i onda njega optužiš da je on poševio tvoju (ženu). :mrgreen: Ili da upotrijebim narodnu poslovicu: "napad je najbolja obrana".

Kao dokaz za urote farmaceutskih kompanija ima bezbroj svjedočanstava (posebno za njihova "djela" u Africi gdje su ispitivali ljekove na siromašnom narodu), samo malo tih svjedočanstava može dobiti "službenu" težinu, jer se zna čiji su mediji, pa zato ostaje internet kao jedini (za sada) koliko-toliko slobodan medij za objavu takvih svjedočanstava.

Što se tiče urota protiv Hrvatske, ima njih i više, samo što to nekima od nas izgleda sablažnjivo jer se o njima nije do sada javno govorilo. Sad će i žrtve u Jazovki i ostalim jamama postati "urota" samo zato što su se zataškavale 66 godina. Ako se masovno pobije velika skupina ljudi, to se ne može nazvati "kolateralnom štetom", već je itekako urota i planirano, a planirano je i ono što se nama nedavno dogodilo - plan se zove "Memorandum SANU".

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 03 svi 2011, 17:30

Mislim da miješaš kruške i jabuke, al nek ti bude.
Ne možeš jedan članak uzimati za ozbiljno kad tamo neki čiča priča da je EU sotonistički projekt, nebitno je sad da li je EU dobar ili loš projekt, da li tamo trebamo ići ili ne. U drugim člancima neka žena piše da Hrvati po Božjoj pravdi zaslužuju imati državu. Mislim, meni su takve stvari bezveze kad se vjera miješa sa politikom i želi se preko vjere rješavati neke stvari koje s vjerom nemaju ama baš nikave veze.
Devedesetih smo dobili državu i pogledaj što smo (neki) napravili od nje, jad i bijedu. I sad su opet drugi krivu za naš jad, zašto Slovencima nitko nije kriv, protiv njih nitko nema urota.
Drugi svjetski rat i poslijeratne žrtve treba ostaviti povjesničarima i stručnjacima da istraže koliko ih je bilo i što se dogodilo. Ovako svaka baba na placu tvrdi da je na Bleiburgu bilo 20 tisuća žrtava, dok druga tvrdi da ih je bilo barem dvjesto tisuća i tome nema kraja. Političari samo lože vatru sa takvim stvarima ne bi li se skrenula pozornost sa pravih stvari.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 03 svi 2011, 21:09

Jurice, hajde ti mene lijepo poduči što su u ovom mom slučaju kruške, a što jabuke?
Nadalje, što misliš tko je imao više vremena proučiti neke stvari i tko ima više životnog iskustva - taj "čiča" ili ti?

Dalje, navedi mi jednog ili više povjesničara koji bi po tvom mišljenju bili mjerodavni govoriti o žrtvama drugog svjetskog rata i nakon rata, odnosno o žrtvama komunističko-partizanskog terora. Pitam se zašto bilo koji povjesničar već sve ove godine nakon 2. svj. rata nije tu temu elaborirao, već o njoj moraju razgovarati babe koje su možda kojim slučajem na vlastitoj koži osjetile "partizansko-komunističku dobrotu, demokraciju i prosperitet"??

Što se tiče toga da smo imali državu, imali smo je samo deklarativno, a u stvarnosti su je imali oni koji su je imali i prije i koji su promijenili košulje i eksploatirali našu vjekovnu čežnju za svojom državom po kojoj nismo nikakav izuzetak u svijetu i to je legitimna i normalna čežnja svakog naroda, bio on sto milijunski brojčano ili višestruko manji. Zašto neki mogu zahtjevati pravo na proširenje svoje države nauštrb drugih, a neki nemaju pravo na svoju državu?
Ne znam za Slovence jer ne pratim njihovu političku scenu, ali ono što o njima znam je to da drže okupiran dio našeg teritorija i da otimaju kao i svi oko nas. Načuo sam da se kaju što su ušli u Uniju, ali mene to nije briga jer ne živim tamo. Mene je briga kako ja živim, moj narod i kako će živjeti naraštaji koji dlaze i ostaju iza nas. Svatko imalo ozbiljan si ne bi trebao dopustiti luksuz da svoju sudbinu i sudbinu svoje djece prepušta na milost i nemilost drugima. Znam ja da je lakše prepustiti se dirigiranom mišljenju koje nam se servira s televizije i da je lakše gledati kojekakve Šećerozade, Asije, Ezele (magarce) i konje nego kao odgovoran čovjek i građanin promišljati politički i vagati što je za nas bolje i kako stvoriti uvjete da se dostojanstvenije i bolje živi.

Vidim da su sotonski pipci došli i "uRakovac" i da se daju "pseći kolačići" kako bi priprosti i neinformirani ljudi nasjeli na EU-ropsku propagandu.

Evo pozivam tebe kao domaćeg čovjeka da prikupiš te materijale što se nude na štandu, poskeniraš ih i postaviš ovdje pa ćemo ih malo prokomentirati i vidjeti što je to tako zlatno u toj Europi i ima li možda navedeno nešto što i nije baš tako bajno?? Ja se pitam zašto na TV nema javne rasprave o Uniji i zašto se ne čuju loše vijesti iz Slovenije, Mađarske i to u pojedinosti, a ne samo onako novinarsko-telefonski. Je li možda u pitanju još jedan zlokobni plan ili urota? Što ti misliš?

Jurica
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Jurica » 03 svi 2011, 22:31

Neću ja tebe ništa podučavati nego samo raspravljamo.
Razmišljanja ovog "čiče" mi izgledaju na one srpske šeme "belosvetska urota - ceo svet protiv nas". Mi smo lijepi, pametni, bogati, pošteni, pravi vjernici, mrava ne bi zgazili, ali ne možeš brate od tog Svijeta ništa. Po cijele dane samo sjede i smišljaju urote protiv Hrvatske, nemaju pametnijeg posla.
Što se tiče ovih krušaka i jabuka kad god se krene o nečemu raspravljati sve završava na partizanima, ustašama, Jasenovcu i Bleiburgu. Jasno je da se o tome nije smjelo govoriti 50 godina i da je ovo prekratka vremenska distanca da se na miru to riješi, ali od svakodnevnih neobjektivnih rasprava o tome nema nikakve koristi. Neću ti navesti niti jednog povjesničara jer ga ne poznam, ali znam da se to može riješiti na stručan i objektivan način. Kako bi rekao Branko u gostionici se ne sluša onog koji je pametniji nego onoga koji je glasniji, tako je i sa povjesničarima.
Naravno da ima ljudi koji su osjetili križni put na svojim leđima, ali broj žrtava i opis što se tamo sve događalo se mora obraditi na znanstvenom nivou i jednom zauvijek to riješiti.

Evo, ja ti napisao da smo 1991. dobili državu, a ti o tome kako nam Slovenci otimaju teritorij i o tome kako je nismo dobili mi nego neki drugi. Pa dobro kad će nas više zapasti neka dobra Hrvatska. E pa nikad, jer imamo državu kakvu zaslužujemo. Kradi, muljaj, petljaj, laži i to je to.

Što se tiše materijala o EU nisam previše obraćao pažnju na to, nisam čak ni uzeo primjerak, samo sam degustirao "kolačiće" a bili su tako fini pa sam nakon što sam pojeo par komada od sreće uzviknuo "Ako je tako fino u EU kao što su ovi kolačići odmah me vodite tamo" :--sm
Slažem se da se u medijima forsiraju samo pozitivne stvari Europske unije, o lošima je skoro zabranjeno pričati a ima ih sigurno dosta.

Stari G(r)ad
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la Stari G(r)ad » 06 svi 2011, 08:50

Ne bi li bilo logično da su na štandu umjesto domaćih nudili briselske pseće kolačiće? Ovako nas dvostruko fukaju u mozak - uz pomoć naših kolačića nameću nam svoju naddržavu?! Tko na ovo nasjedne, stvarno mora biti imbecil!

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.