Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Ma daj, samo sam realan, pa svi ćemo jednog dana pod lopatu 
A što se može.
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Zagorci bi trebali izmijeniti najmanje jednu riječ one svoje vesele pjesme: "Kad ti grobar preko riti zadnju grudu zemlje hiti, ne buš više pio alkohol ......" u "Kad ti Branko preko riti .....".
Mogao bi se snimiti i novi film pod starim nazivom: "Čovjek koji je volio sprovode".
Mogao bi se snimiti i novi film pod starim nazivom: "Čovjek koji je volio sprovode".
http://www.youtube.com/watch?v=CfI3eGXkZH8Stari G(r)ad je napisao/la:Zagorci bi trebali izmijeniti najmanje jednu riječ one svoje vesele pjesme: "Kad ti grobar preko riti zadnju grudu zemlje hiti, ne buš više pio alkohol ......" u "Kad ti Branko preko riti .....".
za nagradu imaš pjesmu ,,jer je fora moja,,,
To isto sam ja prije rekao!
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

A je ti pjesma ...... da pustiš vodu iz vodokotlića za njom...
A da vi malo pustite Branka na miru?
O falim te Bože, nek je iko na mojoj strani 
Danas mi dan od samog jutra nije počeo kako treba, imao sam sud u pola 9 u Slunju, srećom nisam optužen nego svjedok obrane, al nisam bio dovoljno uvjerljiv pa će presuda izgleda bit u korist optužbe, mislim da je to bila jedna od žešćih rasprava u zadnje vrijeme, Sudica je morala svako malo lupat po stolu i vikat "mir u sudnici, izbacit ću vas van", a moja susjeda (koja je bila svjedok optužbe) se svako malo klela Bogom i Isusom Kristom da govori istinu, a ja sam se pak križao od vrha glave do poda kako može lagat, a Sudica se pak križala kako se mi svi kunemo Bogom i Isusom i svetim Križom a ona nikako nemože dokučit što je istina, zatim je policajac dao svoju izjavu na koju smo se pak svi križali i vikali aiiiiii, čak i svjedokinja optužbe, onda kad sam ja skužio da rasprava ide u smjeru da će baba Luce bit osuđena, ja sam prsnuo na susjedu jer ona od te osude neće imat ništa osim neke svoje (glupe) pravednosti, i još sam joj rekao kako mi je prijetila lani da će mi ubit psa ,jer da moj Pipo po noći laje i budi njezine goste, a to je bilo u 6. mjesecu kad je bilo slabo gostiju zbog lošeg vremena, al kad su u 7. i 8. mjesecu svaku noć sve sobe bile pune onda više nije smetalo što moj Pipo laje, mogli su slonovi rikat pod prozorima nebi smetalo, nato je susjeda problijedila i zapjenila da me sram bilo, dal po to idem u crkvu da nju sad optužujem da laže... , ja sam gledao u Sudicu i pitao ju dal vidi s kim ima posla i zbog čega ona kaže da je to bio pas od babe Luce, nato je Sudica opet lupila knjigom po stolu i rekla da umuknemo svi, više nije htjela nikog slušat nego nas je poslala sve van, poslije me susjeda presrela na ulici u Slunju i nastavila živčanit, jedva sam ju nekako smirio. Neznam koji ju je vrag tjerao da ide svjedočit, a bolje bi bilo da je Vraga za rep povukla nego samnom na sud što je išla, a mislim da tu još nije kraj, al probat ću se nekako sad pomirit s njom, što nam vrijedi, možda jadna večeras pije tablete za smirenje, sad je i meni žao, al takve su ženske, trpaju se tamo di netrebaju i onda evo ti posla 
branko je napisao/la:Danas mi dan od samog jutra nije počeo kako treba, imao sam sud u pola 9 u Slunju, srećom nisam optužen nego svjedok obrane, al nisam bio dovoljno uvjerljiv pa će presuda izgleda bit u korist optužbe, mislim da je to bila jedna od žešćih rasprava u zadnje vrijeme, Sudica je morala svako malo lupat po stolu i vikat "mir u sudnici, izbacit ću vas van", a moja susjeda (koja je bila svjedok optužbe) se svako malo klela Bogom i Isusom Kristom da govori istinu, a ja sam se pak križao od vrha glave do poda kako može lagat, a Sudica se pak križala kako se mi svi kunemo Bogom i Isusom i svetim Križom a ona nikako nemože dokučit što je istina, zatim je policajac dao svoju izjavu na koju smo se pak svi križali i vikali aiiiiii, čak i svjedokinja optužbe, onda kad sam ja skužio da rasprava ide u smjeru da će baba Luce bit osuđena, ja sam prsnuo na susjedu jer ona od te osude neće imat ništa osim neke svoje (glupe) pravednosti, i još sam joj rekao kako mi je prijetila lani da će mi ubit psa ,jer da moj Pipo po noći laje i budi njezine goste, a to je bilo u 6. mjesecu kad je bilo slabo gostiju zbog lošeg vremena, al kad su u 7. i 8. mjesecu svaku noć sve sobe bile pune onda više nije smetalo što moj Pipo laje, mogli su slonovi rikat pod prozorima nebi smetalo, nato je susjeda problijedila i zapjenila da me sram bilo, dal po to idem u crkvu da nju sad optužujem da laže... , ja sam gledao u Sudicu i pitao ju dal vidi s kim ima posla i zbog čega ona kaže da je to bio pas od babe Luce, nato je Sudica opet lupila knjigom po stolu i rekla da umuknemo svi, više nije htjela nikog slušat nego nas je poslala sve van, poslije me susjeda presrela na ulici u Slunju i nastavila živčanit, jedva sam ju nekako smirio. Neznam koji ju je vrag tjerao da ide svjedočit, a bolje bi bilo da je Vraga za rep povukla nego samnom na sud što je išla, a mislim da tu još nije kraj, al probat ću se nekako sad pomirit s njom, što nam vrijedi, možda jadna večeras pije tablete za smirenje, sad je i meni žao, al takve su ženske, trpaju se tamo di netrebaju i onda evo ti posla
Nele Erzesnik ili Marice Hrdalo ili tete Ike....
Branco ti tako dobro pieses te zgode i nezgode iz svakodevnog zivota.
Bok
Joj, muči ne pitaj, nažalost živa istina, bilo to još 3 puta žešče, samo sam morao svako malo gledati u nebo (strop) i križati se jer mi Sudica zabranila pričat dok govori drugi svjedok, al ja nisam mogao šutit, (a ni susjeda) pa je zato svako malo sudica vikala da se smirimo 
Ma koja ti je to susjeda, preko puta?
Pa imam samo jednu 
Ne poznam baš tvoj kvart 
pa ona preko ceste, Talijani
Kužim, kužim, a i ti se u svašta upleteš 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.