Ostale teme nevezane uz rakovački kraj
-
Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Postao/la Stari G(r)ad » 17 svi 2011, 11:04
"...U predizbornoj smo godini. U tijeku je pozicioniranje pojedinih političkih opcija koje ispituju kako pristupiti pojedinim slojevima društva, na koji način kapitalizirati akumulirano nezadovoljstvo određenih društvenih skupina, ili kraće - što valja poduzeti da se dobije dovoljan broj glasača kako bi se zadržala/osvojila vlast?
U tome naravno ključnu ulogu igraju mediji koji imaju mogućnost dnevnog utjecaja na stvaranje javnog mišljenja. Ono što oni ne zabilježe „nije se ni dogodilo", pa shodno tomu ono što se doista dogodilo i o čemu se po kuloarima govori ostaje na razini „rekla - kazala", dakle nema nikakvu društvenu i političku težinu i značaj. Ako se pak takvo što ipak ne može zaobići, onda se traži način kako kompromitirati i kriminalizirati nepoželjan događaj.
Prosječan birač, uz deficitarno znanje, nema ni volje, a niti vremena sustavno pratiti kretanja u društvu i oslanja se u većini na ono što mu medijsko tržište servira...."
http://hakave.org/index.php?option=com_ ... Itemid=151
-
ryan
- Pisac meraklija

-
Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Postao/la Stari G(r)ad » 18 svi 2011, 21:58
Zgodan je ovaj spot što se tiče poruke, iako mu je umjetnička vrijednost po - mom ukusu - mizerna. Ne znam koliki je postotak mladih ljudi koji ovo slušaju i razumiju političku poruku.
Mene više zabrinjava kako "doprijeti" do ljudi srednje i starije dobi koji se ne služe suvremenim tehnologijama kao izvorima informacija, već robuju starim navikama i čitaju "Jutropad" i "Večerpad".
U jednoj temi je palivatra spomenuo kako svatko ima mišljenje. Pratim malo aktivnost na forumu i primijetio sam da ima dosta ljudi koji pogledaju temu, ali ne napišu niti riječi, a kamoli da iznesu svoje mišljenje. Ne znam što je razlog tomu, ali i to me malo zabrinjava.
-
ryan
- Pisac meraklija

DA...o ukusima se ne raspravlja
da,u pravu si s iznošenjem stajališta.Možda se ljudima ne piše po forumima,možda se radi o lijenosti,a možda se nema vremena...
-
Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Postao/la Stari G(r)ad » 18 svi 2011, 23:16
ryan je napisao/la:DA...o ukusima se ne raspravlja
...
Točno. Dopušteno je iznijeti stav o vlastitom ukusu, ne raspravljajući o tuđem.

-
palivatra
- Pisac meraklija

Stari G(r)ad je napisao/la:Zgodan je ovaj spot što se tiče poruke, iako mu je umjetnička vrijednost po - mom ukusu - mizerna. Ne znam koliki je postotak mladih ljudi koji ovo slušaju i razumiju političku poruku.
Mene više zabrinjava kako "doprijeti" do ljudi srednje i starije dobi koji se ne služe suvremenim tehnologijama kao izvorima informacija, već robuju starim navikama i čitaju "Jutropad" i "Večerpad".
U jednoj temi je palivatra spomenuo kako svatko ima mišljenje. Pratim malo aktivnost na forumu i primijetio sam da ima dosta ljudi koji pogledaju temu, ali ne napišu niti riječi, a kamoli da iznesu svoje mišljenje. Ne znam što je razlog tomu, ali i to me malo zabrinjava.
Živjela EU!

-
Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Postao/la Stari G(r)ad » 19 svi 2011, 13:35
Dabogda ti živio "po pravilima EU" u Hrvatskoj, a mi svi ostali po vlastitim

-
palivatra
- Pisac meraklija

Stari G(r)ad je napisao/la:Dabogda ti živio "po pravilima EU" u Hrvatskoj, a mi svi ostali po vlastitim

Sva Evropa hrli u EU!
Samo Rvati ne!
Ha Ha!
Prejebat ćemo vas..bumo glasali ze EU!
Ja prvi!Od ovog ništa gore nemere bit!
-
Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Postao/la Stari G(r)ad » 19 svi 2011, 14:17
Ne dao Bog da vidiš kako bi tek bilo "dobro" kad bi ušli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.