Lijepo drustvo, zelim ugodan boravak lijepo vrijeme.branko je napisao/la:Danas mi u službeni i prijateljski posjet dolazi Siniša sa ovog foruma sa svojom obitelji, obići će grobove svojih predaka i razmotrit ćemo mogućnost rušenja 2 bora koji ugrožavaju grob dide Pube i babe Barice. Predviđeno je da se zadrže kod mene na kavi (i masnici ako mama speče) a poslije ako bude vremena otići ćemo na Plitvice (planiram gornja jezera obić s njima)
Što ima novog u Drežnik Gradu
Re: Što ima novog u Drežnik Gradu
Nisam se pomirio sa palivatrom jer se nisam ni svadio s njim, on se svađa samnom a ne ja s njim. Ja sam siguran da i ja i on imamo dobre namjere, al znaš za onu: Put do Pakla popločan je dobrim namjerama.TITO je napisao/la:dali si bijo na sahrani,samo pisi sto ima novog kako u drezniku u okolici i jesil se pomirijo s palivatrombranko je napisao/la:Jutros je umro Ilija Magdić iz Irinovca, Zvone Rojnika tata, sprovod kreće iz mrtvačnice u Rakovici na groblje u Koritima sutra u 16h
Druzenje je bilo super. Oko borova nismo razgovarali. Ima vremena. Plitvice su prekrasne a Branko je bio pravi vodic i dobar domacin. cijeloj mojoj obitelji izlet je ostao u prekrasnom sjecanju.
Kula Starog grada Drežnika potpuno je obnovljena i otvorena za posjetitelje.
Kada posllikam stavit ću i unutrašnjost.
Prije obnove

Obnova

Nakon obnove

Kada posllikam stavit ću i unutrašnjost.
Prije obnove

Obnova

Nakon obnove

Plaća li se upad? 
Čini mi se da je ove godine besplatno, ima stručni vodič.branko je napisao/la:Plaća li se upad?
U Kršlji je otvorena expedicija čini mi se Panjkov ponor, trajat će čini mi se do kraja mjeseca, neznam jel Jure bio na otvorenju, ja sam bio pozvan ali sam išao u Ogulin na svećeničko ređenje Šime Božića iz Korenice i Dine Rupčića iz Sv. Jurja 
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

A što će stručni vodič tamo? On može jedino upozoriti potencijalne posjetitelje na strme stube između "katova" do vrha i eventualne stršljene. Bilo bi pametnije organizirati akciju da se očisti ono grmlje oko kule i da se poruše nestabilni zidovi, te da se krene sa raščišćavanjem ostalog dijela objekta.
Stari G(r)ade vidi se da nisdi dugo bio kod svog imenjaka, okoliš je očišćen a zidovi sanirani, fala Bogu i našoj dragoj Općini pa sad imamo jedan objekat više za pokazat, samo neznam kako dobit Koranu da proteče doli 
Opcina Rakovica --zaista napredovala poslije rata. Kakve kuce-- nisu to visebranko je napisao/la:Stari G(r)ade vidi se da nisdi dugo bio kod svog imenjaka, okoliš je očišćen a zidovi sanirani, fala Bogu i našoj dragoj Općini pa sad imamo jedan objekat više za pokazat, samo neznam kako dobit Koranu da proteče doli
Kuce i okucnice vec "VILE" Residencije i okucnice su njegovane, ljudi se trude
naravno da taj uspjeh ima i sa ljudima koji su u Opcinskoj "UPRAVI"
Mnogi ljudi okrivljuju "VLADAJUCE" ako im Krava ugine ili Pas ili ako neki bedak prebrzo vozi "auto" vec cujes "kakva je to drzava i vlada kad ovaki
bedaka ima koji nam bliznje svojim Autima ubijaju"
Negativni Negativno.....nesto nevjerojatno., kao da mnogi u toj jednoj
drzavi trbaju "dusevne" briznike da im svaki dan kaze ili Sunce izislo..........
Naravno nitko nije placao Porez u Posljednjih 20 Godina a svi ili monogi uzimaju i traze........
Meni je drago kako su se ta mjesta lijepo uredila i razvila jedino sta je lijepa Pojla zapustaju i svi se okrecu Turizmu sta je veoma nesigurno......
Bok
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Obnovljena je samo kula, a onaj ostatak zida odmah do kule samo što se ne sruši. Oko ostalih zidova je zaraslo žbunje. Ako je to za pokazivati turistima, onda je to jadno.
Ono što je bilo zaraslo sada je očišćeno, zidovi i ostalo se ne smije dirati jer je to pod zaštitom konzervatora, unutar zidova starog grada se ne smije lopata zakopati dok ne dozvole konzervatori. I to će se vjerovatno urediti jednog dana, ali obnova ovakvih građevina je dugotrajna i jako skupa.Stari G(r)ad je napisao/la:Obnovljena je samo kula, a onaj ostatak zida odmah do kule samo što se ne sruši. Oko ostalih zidova je zaraslo žbunje. Ako je to za pokazivati turistima, onda je to jadno.
Danas je iznenada umrla Jelena Špehar iz Irinovca u 52. god. Žena od Nikole Tominog. Sprovod je sutra u 18h na groblju u Drežniku.
- Stari G(r)ad
- Pisac meraklija

Zlo i naopako. Mladi ljudi umiru od raka i srca, a ovi stari partizani još ubiru penzije.
Laka joj zemlja
Laka joj zemlja
nemam pojma od čega je ova umrla, lako moguće da je i od jetre 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.