Kaladont
Re: Kaladont
narOD
oraDA - jel ima to, koda sam negdje čuo za ORADU al nemam pojma što je to

branco ti se zafrkavasbranko je napisao/la:oraDA - jel ima to, koda sam negdje čuo za ORADU al nemam pojma što je to![]()
![]()
![]()
Orada (Sparus aurata) pozlaćena u svom znanstvenom imenu sigurno je jedna od najljepših i najukusnijih riba mnogima. Kod nas se koristi veliki broj imena: komarča, lovrata, podlanica i ...... dobar Tek
danAK
A mila ti si koda zaboravila da se kod nas riba jede (i ako) jednom ili 2 puta godišnje (čista sreda i veliki petak) i to se samo zove RIBA, koji vrag zna kako se riba zove, meni je ona mala ili velika, iz konzerve ili zamrzivača, kod nas se vjeruje krmači i to je to, kakva vražja riba ha ha ha 
branko je napisao/la:A mila ti si koda zaboravila da se kod nas riba jede (i ako) jednom ili 2 puta godišnje (čista sreda i veliki petak) i to se samo zove RIBA, koji vrag zna kako se riba zove, meni je ona mala ili velika, iz konzerve ili zamrzivača, kod nas se vjeruje krmači i to je to, kakva vražja riba ha ha ha
branko je napisao/la:akoRD
mislim da nema rijeci koja pocinje sa Rdati
OK, ajd onda nova riječ
gruPA
gruPA
naSI ( -rakovcani nisu losi svi imaju vlasnicke Kuce i dobre Aute..
)
Ma na moru sam bio u ratu u progonstvu al nisam vatao ribe ha ha ha, nisam nikad u životu vatao ribe nigdje, a volim one male ribce pojest što se samo malo uvaljaju u brašno i peku skupa sa drobom i jedu, ove druge neznam ni kako se jedu, uvik se bojim da se ne ubodem na kostursel je napisao/la:branko je napisao/la:A mila ti si koda zaboravila da se kod nas riba jede (i ako) jednom ili 2 puta godišnje (čista sreda i veliki petak) i to se samo zove RIBA, koji vrag zna kako se riba zove, meni je ona mala ili velika, iz konzerve ili zamrzivača, kod nas se vjeruje krmači i to je to, kakva vražja riba ha ha ha![]()
![]()
imas pravo ali ti si bio na MORU
![]()
šiprAG
PS. Htio sam napisat ŠIR - znaš li što je šir

PS. Htio sam napisat ŠIR - znaš li što je šir
agnostikERbranko je napisao/la:šiprAG
PS. Htio sam napisat ŠIR - znaš li što je šir![]()
E aj bog ti dava reci što je to AGNOSTIKER

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.