mjesni odbori

Teme isključivo vezane uz rakovački kraj
ruhige
Mala beba
Mala beba

mjesni odbori

Post Postao/la ruhige » 05 lip 2008, 19:00

Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima ! :cry:
krivoja

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Re: mjesni odbori

Post Postao/la ryan » 05 lip 2008, 20:21

ruhige je napisao/la:Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima ! :cry:
Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovom :twisted: ) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
Nemam pojma tko je "došao na vlast" u Drežniku,ali nadam se da su sabraniji od tebe :P

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 05 lip 2008, 20:45

Alo, stani malo! Ljudi polako, stanimo na loptu prije (sad ce EP 08`)! Tko je na vlasti i da cujem ideje?! A poslje da vidim tko je jaci(he he he)!
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 05 lip 2008, 21:16

ryan je napisao/la:
ruhige je napisao/la:Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima ! :cry:
Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovom :twisted: ) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
Nemam pojma tko je "došao na vlast" u Drežniku,ali nadam se da su sabraniji od tebe :P
Kada seoska vlast u Krivoji bude crvena, (kao u Drežniku) možda i mi postanemo tako prosvijetljeni :idea:
krivoja

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 05 lip 2008, 21:22

ruhige je napisao/la:
ryan je napisao/la:
Kada seoska vlast u Krivoji bude crvena, (kao u Drežniku) možda i mi postanemo tako prosvijetljeni :idea:
:cry: :cry: ,tebi vjerojatno nemogu pomoći ni crveni,ni crni,a vjerojatno ni zeleni(misleći na one male zelene ovog puta) :roll:

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 05 lip 2008, 21:28

lipovcan je napisao/la:Alo, stani malo! Ljudi polako, stanimo na loptu prije (sad ce EP 08`)! Tko je na vlasti i da cujem ideje?! A poslje da vidim tko je jaci(he he he)!
Nemam pojma lipovčan kakva nam je politička scena trenutno u kraju,ali ove upadice i na nivou države mi idu na živce.
Sva sreća pa su svi zajedno s kockastima... :wink:

ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 05 lip 2008, 21:46

ryan je napisao/la:
ruhige je napisao/la:
ryan je napisao/la: Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovom :twisted: ) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
:cry: :cry: ,tebi vjerojatno nemogu pomoći ni crveni,ni crni,a vjerojatno ni zeleni(misleći na one male zelene ovog puta) :roll:
Meni možda ne mogu pomoći svi ti obojeni, ali ja sinko mogu pomoći tebi razumijeti svu pošast koju donose crveni, JEDINO AKO SI I SAM CRVENDAĆ
krivoja

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 05 lip 2008, 21:54

ruhige
Na kakve Politicke struje mislis?
Sta se dogodilo?

lipovcan
Pisac meraklija
Pisac meraklija
Kontakt:

Post Postao/la lipovcan » 05 lip 2008, 21:56

Ja sam daltonist!!! LOOOOL
Kad umrem idem u pakao!!!
U Lipovaci sam vec bio!!!

ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 05 lip 2008, 22:03

job je napisao/la:ruhige
Na kakve Politicke struje mislis?
Sta se dogodilo?
Prije 4 dana na izborima za mjesne odbore u Drežniku je pobijedio SDP .
Podjele u našem društvu su došle i do nas
Bojim se nerazumijevanja na relaciji Općinska vlast HDZ :? , a mjesna SDP :(
Po meni bi sve igralo i HSS :D i HSP :roll: , ali zašto komunjare :evil:
krivoja

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 06 lip 2008, 15:20

Ruhige,Ruhe bitte!
A ja nisam crvena,već u duginim bojama :P .A ti ne da nisi ruhig,nego si totalno unruhig.
No eto,barem se slažemo da otkad nismo u komunizmu možemo "slobodno" pričati.Ovim postom prekidam daljnu komunikaciju,a ti slobodno radi na neovisnosti ako ćeš i svojeg osobnog WC-a. :lol:

ruhige
Mala beba
Mala beba

Post Postao/la ruhige » 06 lip 2008, 15:27

ryan je napisao/la:Ruhige,Ruhe bitte!
A ja nisam crvena,već u duginim bojama :P .A ti ne da nisi ruhig,nego si totalno unruhig.
No eto,barem se slažemo da otkad nismo u komunizmu možemo "slobodno" pričati.Ovim postom prekidam daljnu komunikaciju,a ti slobodno radi na neovisnosti ako ćeš i svojeg osobnog WC-a. :lol:
Neznam o kakvoj neovisnosti pričaš, ali znam da je dio općine opet u komunizmu :oops:
krivoja

ryan
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la ryan » 06 lip 2008, 15:33

ruhige je napisao/la:
ryan je napisao/la:Ruhige,Ruhe bitte!
Neznam o kakvoj neovisnosti pričaš, ali znam da je dio općine opet u komunizmu :oops:
Ok,sad ai me navukao,ali osvrćem se na tvoj profil...naravno znam da se tu šališ....A sad adio...

job
Pisaća mašina
Pisaća mašina

Post Postao/la job » 06 lip 2008, 20:32

ruhig
Cuj ti SDP spadaju u mladu generaciju dakle nisu Inficirani od one CELICNE ideologije sta je mnoge smetalo --to je moje misljenje samo
misljenje
2. cudi me da u Drezniku moze pobjediti SDP? Ako su pobjedili ili dobili na
Izborima onda ih je to domace stanovnistvo izabralo---dakle kod tog domaceg Stanonistva---ili domacih Zitelja stoji neka njihova LOGICA.
3. 90% HDZ koji vodi Hrvatsku politiku-----mislim VRH--politike dolazi iz
KP.KP.KP. malo pogledaj HDZ.....ILI g.Mesica i cijelu COMPANIJU...

4)Lokslni zitelji trbaju ozivjeti svoj DUH--DUH-slobode biranja-glasanja.

Sada koji vladaju Hrvatskom iskrivljuju HRVATSKI jezik npr.u danasnjim
Novinama stoji"UCEKICNUO RUMUNJA" umjesto da napisu udario ili ubijo
Cekicem itd. Vidis momentalno je veliko poremecenje u nasoj Hrvatskoj.

Tu se jos putevi traze, pravci, smjerovi....

Pozdrav u tvoju krivoju übrigens lijepo selo....

goe
Pisac meraklija
Pisac meraklija

Post Postao/la goe » 13 lip 2008, 08:44

ruhige
Kako dalje sa tim izborima u Drezniku? Dali ima kakve reakcije od tz.obicnih zitelja ?
Sta su ostale stranke prespavale? ILI JE NEKAKVA TRGOVINA U mjenjau
boja , sada malo Crveno umjesto Crnih ili ili ?
cao
PS. Intresira me tvoje misljenje

Odgovori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.