mjesni odbori
mjesni odbori
Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima ! 
krivoja
Re: mjesni odbori
Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovomruhige je napisao/la:Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima !
Nemam pojma tko je "došao na vlast" u Drežniku,ali nadam se da su sabraniji od tebe
Kada seoska vlast u Krivoji bude crvena, (kao u Drežniku) možda i mi postanemo tako prosvijetljeniryan je napisao/la:Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovomruhige je napisao/la:Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima !) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
Nemam pojma tko je "došao na vlast" u Drežniku,ali nadam se da su sabraniji od tebe
krivoja
ruhige je napisao/la:Kada seoska vlast u Krivoji bude crvena, (kao u Drežniku) možda i mi postanemo tako prosvijetljeniryan je napisao/la:Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovomruhige je napisao/la:Opet komunisti na vlast u Drežniku, dosad sam mislio da se to događa samo drugima !) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
Nemam pojma lipovčan kakva nam je politička scena trenutno u kraju,ali ove upadice i na nivou države mi idu na živce.lipovcan je napisao/la:Alo, stani malo! Ljudi polako, stanimo na loptu prije (sad ce EP 08`)! Tko je na vlasti i da cujem ideje?! A poslje da vidim tko je jaci(he he he)!
Sva sreća pa su svi zajedno s kockastima...
Meni možda ne mogu pomoći svi ti obojeni, ali ja sinko mogu pomoći tebi razumijeti svu pošast koju donose crveni, JEDINO AKO SI I SAM CRVENDAĆryan je napisao/la:ruhige je napisao/la:Kada seoska vlast u Krivoji bude crvena, (kao u Drežniku) možda i mi postanemo tako prosvijetljeniryan je napisao/la: Pametnjakoviću,kako si već nazvao svoje zanimanje,ajde ti onda radi na neovisnosti krivoje(namjerno malim slovom) a ne kenjaj takvim tonom ovdje.
Nemam pojma tko je "došao na vlast" u Drežniku,ali nadam se da su sabraniji od tebe![]()
,tebi vjerojatno nemogu pomoći ni crveni,ni crni,a vjerojatno ni zeleni(misleći na one male zelene ovog puta)
krivoja
Prije 4 dana na izborima za mjesne odbore u Drežniku je pobijedio SDP .job je napisao/la:ruhige
Na kakve Politicke struje mislis?
Sta se dogodilo?
Podjele u našem društvu su došle i do nas
Bojim se nerazumijevanja na relaciji Općinska vlast HDZ
Po meni bi sve igralo i HSS
krivoja
Neznam o kakvoj neovisnosti pričaš, ali znam da je dio općine opet u komunizmuryan je napisao/la:Ruhige,Ruhe bitte!
A ja nisam crvena,već u duginim bojama.A ti ne da nisi ruhig,nego si totalno unruhig.
No eto,barem se slažemo da otkad nismo u komunizmu možemo "slobodno" pričati.Ovim postom prekidam daljnu komunikaciju,a ti slobodno radi na neovisnosti ako ćeš i svojeg osobnog WC-a.
krivoja
Ok,sad ai me navukao,ali osvrćem se na tvoj profil...naravno znam da se tu šališ....A sad adio...ruhige je napisao/la:Neznam o kakvoj neovisnosti pričaš, ali znam da je dio općine opet u komunizmuryan je napisao/la:Ruhige,Ruhe bitte!
A ja nisam crvena,već u duginim bojama.A ti ne da nisi ruhig,nego si totalno unruhig.
No eto,barem se slažemo da otkad nismo u komunizmu možemo "slobodno" pričati.Ovim postom prekidam daljnu komunikaciju,a ti slobodno radi na neovisnosti ako ćeš i svojeg osobnog WC-a.
ruhig
Cuj ti SDP spadaju u mladu generaciju dakle nisu Inficirani od one CELICNE ideologije sta je mnoge smetalo --to je moje misljenje samo
misljenje
2. cudi me da u Drezniku moze pobjediti SDP? Ako su pobjedili ili dobili na
Izborima onda ih je to domace stanovnistvo izabralo---dakle kod tog domaceg Stanonistva---ili domacih Zitelja stoji neka njihova LOGICA.
3. 90% HDZ koji vodi Hrvatsku politiku-----mislim VRH--politike dolazi iz
KP.KP.KP. malo pogledaj HDZ.....ILI g.Mesica i cijelu COMPANIJU...
4)Lokslni zitelji trbaju ozivjeti svoj DUH--DUH-slobode biranja-glasanja.
Sada koji vladaju Hrvatskom iskrivljuju HRVATSKI jezik npr.u danasnjim
Novinama stoji"UCEKICNUO RUMUNJA" umjesto da napisu udario ili ubijo
Cekicem itd. Vidis momentalno je veliko poremecenje u nasoj Hrvatskoj.
Tu se jos putevi traze, pravci, smjerovi....
Pozdrav u tvoju krivoju übrigens lijepo selo....
Cuj ti SDP spadaju u mladu generaciju dakle nisu Inficirani od one CELICNE ideologije sta je mnoge smetalo --to je moje misljenje samo
misljenje
2. cudi me da u Drezniku moze pobjediti SDP? Ako su pobjedili ili dobili na
Izborima onda ih je to domace stanovnistvo izabralo---dakle kod tog domaceg Stanonistva---ili domacih Zitelja stoji neka njihova LOGICA.
3. 90% HDZ koji vodi Hrvatsku politiku-----mislim VRH--politike dolazi iz
KP.KP.KP. malo pogledaj HDZ.....ILI g.Mesica i cijelu COMPANIJU...
4)Lokslni zitelji trbaju ozivjeti svoj DUH--DUH-slobode biranja-glasanja.
Sada koji vladaju Hrvatskom iskrivljuju HRVATSKI jezik npr.u danasnjim
Novinama stoji"UCEKICNUO RUMUNJA" umjesto da napisu udario ili ubijo
Cekicem itd. Vidis momentalno je veliko poremecenje u nasoj Hrvatskoj.
Tu se jos putevi traze, pravci, smjerovi....
Pozdrav u tvoju krivoju übrigens lijepo selo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.